Aanvraag van een preventieopdracht U kan met dit webformulier een opdracht inzake brandpreventie aanvragen bij Brandweer zone Kempen. De officier of preventionist die uw opdracht zal behandelen, zal u zo snel mogelijk contacteren om af te spreken. U heeft de keuze uit een voorbespreking, een formeel, voorafgaandelijk advies of een controle ter plaatse met verslag. Voor elk type gebouw/bouwproject kan een opdracht worden aangevraagd, met uitzondering van eengezinswoningen.

Opgelet: Dit is het oude aanvraagformulier voor brandpreventieopdrachten en mag enkel gebruikt worden indien u problemen heeft met inloggen via het webportaal preventie.
Locatie

Instelling/gebouw

Opdracht

Retributie Opgelet! Vanaf 1 januari 2017 is het zonale retributiereglement van toepassing. De retributie voor bovenstaande opdracht zal allicht 150 euro bedragen. Dit bedrag werd gesimuleerd op basis van bovenstaande gegevens. U kan het volledige retributiereglement raadplegen via onze website of via deze link.

De retributie voor preventieopdrachten is niet verschuldigd voor projecten of dossiers van volgende besturen: Ik ga akkoord met een retributie. Bovenstaande simulatie is louter informatief en niet bindend.
Aanvrager De persoon die dit formulier invult.

Exploitant De persoon die verantwoordelijk is voor de instelling of het bedrijf waarover deze aanvraag gaat.

Contactpersoon De persoon waarmee contact dient opgenomen om de controle in te plannen, of bijkomende vragen te stellen over de aanvraag.

Facturatie De persoon, dienst of instelling die de factuur zal ontvangen.